ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Открили ли сте истинската любов (Бърз тест)

Открили ли сте истинската любов (Бърз тест)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
1 от 7 Снимки
1. Срещате ли трудности в комуникация със своята половина?
А)Не, мога да си говоря с партньора си за абсолютно всичко. Разбира ме напълно и нямаме тайни един от друг;
Б) Все още има теми табу и за двамата ни, но като, цяло общуваме почти безпроблемно;
В) Не говорим много. Обикновено аз съм по-активната личност в разговорите от двама ни.

Едва ли има човек, който не си мечтае да срещне голямата си любов и да прекара с нея остатъка от живота си. Много често обаче, когато сме във връзка с неподходящ човек, не си даваме сметка за това и продължаваме да поддържаме това партньорство, въпреки че то не ни даваме това, което се нуждаем най-много. Тогава се налага някой да ни върне в реалността и да ни покаже, че трябва да търсим любов другаде.

Ако в момента и вие се срещате с някого, но не сте напълно сигурни дали той е вашата сродна душа, проверете бъдещето на връзката си с този кратък тест.

Все пак колкото по-рано узнаете дали той е любовта на живота ви, толкова по-скоро ще знаете дали да храните надежди за брак и деца, или нещата между вас са мимолетни и ненадеждни.

Отговорете на въпросите в галерията горе и едва тогава изместете погледа си надолу, защото там ще откриете истината за вашата връзка.

Най-много отговори А: Поздравления! Вероятно вече и сами усещате, че сте срещнали истинската любов. Вие сте луди един по друг и можете да прекарвате всяка една минута заедно. За вас обаче любовта не се състои само в невероятния секс и пеперудите в стомаха, а също така в приятелството, подкрепата, разбирането, общите цели и възгледи за живота. Вие спокойно можете да се наречете истински късметлии, защото малцина имат вашето щастие да срещнат толкова бързо сродната си душа.

Най-много отговори Б: За момента между вас има силно физическо привличане. Усещате, че ви е забавно и безкрайно приятно да бъдете с този човек, но все още не сте сигурни дали можете да му се доверите напълно. И това е напълно нормално, защото отношенията ви са прекалено крехки. Само времето ще покаже дали наистина сте създадени един за друг или през цялото време сте се залъгвали. Ако успеете да запазите магията във връзката си същата обаче, е много по-вероятно да се окаже, че наистина сте един за друг.

Най-много отговори В: За жалост трябва да ви съобщим, че връзката в, която се намирате, най-вероятно няма да продължи дълго. Тя се крепи единствено на физическо привличане, а такива партньорства трудно оцеляват. Дори и да се опитате поддържате отношенията си с цената на много усилия, има шанс да не сте истински щастливи. За вас самите би било много по-добре, ако преустановите връзката си и потърсите любовта отново на друго място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати