Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар

1 от 5 Снимки
Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар
Снимка: instagram

1. Желанието да ви занимава постоянно с живота на кучето си


Кучкарите обожават да говорят за своите питомци, но и да подплатят всяка своя дума със снимков материал. Те винаги са готови да ви занимаят с разточителни галерии, показващи как са снимали своя любим мопс под, над и върху дивана или пък при Рилските езера. Показвайки ви живота четириногия си приятел, те ще разказват с най-голям възторг и ще очакват вие да реагирате също толкова емоционално на фотосите.

При първа среща страстните любители на кучетата не се различават от обикновените хора кой знае колко. Те се обличат нормално, пият кафе, похапват нещо на крак, разцъкват в телефона си и се усмихват на шегите на околните.

Когато обаче имате щастието да си комуникирате повече от веднъж с тях, започвате да забелязвате някои признаци, издаващи манията на тези личности по Шаровците, която би проличала и без след тях да тичат игриви кучета.

Вижте кои са особеностите, за които винаги трябва да сте нащрек, ако искате да разберете дали си имате работа с човек, освидетелстван като заклет кучкар, или някой, който просто снимките с палета му се виждат забавни, сладки и положителни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати