Кои ще са модерните имена през 2017-та година?

Имена

2017-та година приближава с пълна сила. С нея идват новите идеи и модни тенденции.

Експертите по тенденции в бебешките имена в САЩ са категорични, че идва година на духовно прераждане и ново начало за човечеството. Много от американците, които наскоро се сдобиха с един доста противоречив президент, ще се обърнат за помощ към небесата.

Някои от бъдещите родители ще преминат на следващ етап в тенденциите в кръщаването. Те ще изберат децата им да носят имена на богове и богини.

През 2017-та ще има истински бум на митологични имена. Най-използвани ще са Тор, Персефона, Юпитер, Атлас, Пандора и Зевс. Плътно зад тях по популярност са феминистки героични имена като Ада, Елинор, Зелда и Фрида.

Бебета

В използването на божествени имена също ще има раздвижване. Последно това се наблюдаваше през 2015-та година. Тогава общо 5 момченца бяха кръстени Бог, а 27 - Спасител. 40 момиченца са приели името Богиня, а малко над 1 500 деца са кръстени Месия.

Някои родители пък ще се обърнат към мощта на природата. Те ще предпочетат имена от животинското царство. Техните отрочета ще носят колорит с имена като Орел, Сокол и др.

През 2017-та ще се завърнат и имената, пряко свързани със злите същества. Масово ще се появяват деца с имена Лилит - демон от еврейския фолклор, и Кали - индуски разрушител. Малки Луциферчета също ще пълзят навсякъде.

Експертите прогнозират през 2017-та година да зачестят и имената с уникално изписване. Те се различават от традиционните и не характеризират детето с полова идентичност. Най-предпочитани са тези, в които е въплътена властта.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари