Любов в годината на Огнения петел за Лъв

Зодия Лъв

Годината на Огнения петел ще внесе в живота на Лъвовете романтични преживявания, изкушения и непредвидени любовни вълнения.

Много от тях ще се поддадат съвсем лекомислено на нечии съблазнителен поглед и ще забравят за всякакви задръжки. Звездите обаче ги предупреждават, че подобно поведение може да им коства не само добрата репутация в обществото, но и здравето.

Ако Лъвовете не искат да поставят на карта спокойствието си в следващите дванадесет месеца, нека направят всичко по силите си, за да се въздържат от фриволности и необмислени постъпки на любовния фронт.

През 2017 година Лъвовете, които са в отношения, трябва да се научат на повече компромиси в любовта, както и на зачитането на правата на своята половинка. Бъдат ли по-сговорчиви, отношенията им ще протичат хармонично.

Ще се наслаждават на романтични вечери в компанията на половинката си, пътувания и множество приятни развлечения. Откажат ли обаче да го направят – ще усетят болезнената рана, която ще им нанесе острият клюн на Огнения петел.

Годината също така ще се окаже значима за всички Лъвове, които са имали неизяснени отношения с даден представител на противоположния пол. Ще се създадат предпоставки тези личности да разсеят съмненията си и да получат категоричен отговор на въпросите, които ги вълнуват най-силно напоследък.

Романтична среща

Тези от тях, които досега не са били сигурни в искреността на любимите си хора, най-после ще узнаят доколко съмненията им са били основателни. След този момент стойностните връзки ще се заздравят, а изхабените и нестабилни партньорства ще се разпаднат окончателно.

Това ще причини известна болка и разочарование на потърпевшите Лъвове, но отрицателните емоции няма да ги преследват дълго. Скоро след раздялата пред тях ще се отворят нови възможности. Много е вероятно внезапно те да открият любовта в лицето на човек, който доскоро са смятали единствено за свой добър приятел.

Нека тези Лъвове не се боят да впуснат в ново романтично приключение, защото то ще им поднесе такова щастие, каквото досега не са изпитвали. Особено благоприятни ще са връзките, изградени с представителите на зодиите Дева и Скорпион.

Ако решите да започнете романс с Близнаци, Риби и Рак обаче бъдете нащрек, защото контактите с тези знаци ще ви причинят както приятни емоции, така и негативни изживявания.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати