ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Как да промените живота си към по-добро

Как да промените живота си към по-добро

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
1 от 4 Снимки

Първата седмица: Заживейте по-здравословно


Започнете да спортувате и се постарайте да се храните с по-качествени храни, които не ви вредят. В началото може да е трудно, но това е най-добрата профилактика, с която ще се раздавате на по-добро здраве.

Опитайте се и да се простите с вредни навици като пушенето, прекаляването с консумацията на сладкиши или алкохол, защото те доказано ви вредят.

Може да промените живота си към по-добро само за 4 седмици, твърди психологът и блогър Светлана Покревская, ако през всяка една седмица си поставите конкретни цели за реализиране.

Важно е наистина да сте целеустремени и да желаете новите промени, защото само силното желание може да ви мотивира, за да работите по-упорито и да спазвате предварителните си планове.

Много хора не осъзнават как вредните навици от ежедневието им ги дърпат назад, докато не се сблъскат с последиците от действията си.

Ако не искате да удряте главата си в стената всеки ден, а искате да вървите към прогрес, хубаво е да промените с малки стъпки ежедневието си, ако радикалните промени ви плашат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати