ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво е коледното парти на 12-те зодиакални знака

Какво е коледното парти на 12-те зодиакални знака

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k139
Коледно парти

Коледа е вече на прага ни, а точно по това време на годината всеки иска да е заобиколен от любимите си хора и да сподели с тях празничната трапеза. Вижте как купонясват зодиите!

Партито за Коледа най-накрая можеше да започне, след като Близнаците влязоха през вратата с повече от два часа закъснение. Бяха изпипвали всеки детайл от облеклото си, защото искаха да направят добро впечатлели на Везните.

Везните обаче вече флиртуваха палаво със Стрелеца и от време на време се поглеждаха в огледалото, за да са сигурни, че прическата им не се е развалила и се чудеха дали всички на партито ги харесват.

Какво е коледното парти на 12-те зодиакални знака

Козирогът пускаше музиката и въпреки че повечето го молеха за коледни песни, той бе решил, че не са заслужили да се раздават толкова много и сряза желанията им до едно.

Въпреки това на Рака много му се танцуваше, но не мръдна от мястото си, защото се срамуваше, че Рибите, в които бе тайно влюбен цяла година, ще го забележи и ще му се подиграва.

Овенът, след като осъзна, че никой няма да го слуша как цяла вечер говори само за себе си, реши да се присъедини към вече танцуващия Лъв, но Лъвът реши, че се опиват да го засенчат и веднага се качи на масата, за да покаже на всички, че е най-добрият танцьор.

Овенът първо се ядоса, но след минута забрави и реши да изненада всички като се пусне през комина като Дядо Коледа.

Зодии купонясват

Девата се чудеше защо изобщо е дошла и се изолира от купона, за да преглежда сайтовете за изгодно пазаруване около Нова година.

Телецът вече бе приключил със салата, първата ракия, основното и вече си хапваше допълнително пържола с вино, като се чудеше дали пак да си сипе ракия или да продължи с греяно вино. За момент си помисли дали да не остави нещичко и на другите, но бързо размисли, понеже като се огледа, разбра, че се намира в сборище на олигофрени.

Водолеят се бе почерпил стабилно преди купона и за да докаже гениалността си на всички останали, реши да прави странни фигури от сняг, които накрая не приличаха на нищо. Близнакът обещава да помага, но предимно го снима и събира материал, на който останалите да се посмеят.

Коледен купон

Скорпионът влиза, след като се е разминал на косъм от хипотермия, като казва на всички, че зарята е подготвена. Никой обаче не му обръща внимание, а той започва да премества пиратките около елхата.

След това Стрелецът раздава коледните подаръци, за които е похарчил заплатата си и за януари, а Рибите решава, че доста са празнували и е време да си подремнат.

Това са зодиите на коледни парти. Разпознахте ли се?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest