Новогодишните обещания, които не е невъзможно да спазите

1 от 5 Снимки
1. Намалете захарта, солта или друга вредна за тялото ви храна – ако искате да се храните по-здравословно през Новата година, започнете програмата си като намалите консумацията на захар, сол, мазни храни или други вредни за здравето ви съставки. С течение на времето напълно ще спрете консумацията им и ще осъществите целта си да хапвате предимно полезна храна.

Настъпването на всяка Нова година е време за равносметка и милиони хора по цял свят правят списък с обещания, по-голямата част от които не сбъдват. Има обаче цели, които може да си поставите на прага на Новата година и наистина да изпълните, защото не невъзможни.

Голяма част от психолозите споделят, че много хора се чувстват потиснати заради новогодишните си обещания, тъй като в края на годината си казват, че не са постигнали замисленото през изминалите месеци.

Но експертите са и на мнение, че голяма част от тези цели са били сложни за изпълнение и когато искаме нещо голямо, трябва да започне с малки стъпки, без да очакваме, че от раз ще стигне върха.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати