ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво разкрива прическата му за него

Какво разкрива прическата му за него

1 от 7 Снимки

1. Дълга коса


Господата, които са оставили косата си да порасне, са романтични мечтатели, които търсят идеалната половинка. Когато една жена се превърне в повелителката на сърцето им, са готови да я обсипят със сантиментални жестове и подаръци, за да са сигурни, че тя ще се чувства като принцеса в обятията им. Тези мъже също така държат на външния си вид и обичат да се чувстват красиви в очите на противоположния пол. Така че не бива да ви учудва, ако прекарват повече време пред огледалото;

Прическата, с която се подвизаваме, издава не само нашия вкус и желанието ни да следим модните тенденции, но и неподозирани черти от характера ни. Така например дамите, които предпочитат дългата грива, са суетни, но и много чувствени.

Момичетата с къдрици пък са забавни, игриви и с богат вътрешен свят. Представителките на нежния пол, които предпочитат да са с къса коса, обикновено са силни личности, които обичат да постигат целите си и не се вълнуват от чуждото мнение.

Оказва се обаче, че формата на гривата разкрива ценни черти не само от женската природа, но и от тази на господата. Вижте в галерията горе какъв е характерът на мъжа според прическата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати