Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво разкрива прическата му за него

Какво разкрива прическата му за него

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 7 Снимки

2. Къса коса


Това са господа, които по природа са традиционалисти. Те не обичат експериментите в любовта и вярват, че всичко трябва да се случва според написаните вече правила. Късокосковците имат твърд характер и обичат да се изявяват като лидери и водачи, не само в работата си, но и в личния живот. Когато са във връзка, държат те да определят темповете, с които ще се развива партньорството. Същевременно обаче те са и закрилници. Така че в обятията на такъв мъж, няма как дамите да не се чувстват спокойни и сигурни;

Прическата, с която се подвизаваме, издава не само нашия вкус и желанието ни да следим модните тенденции, но и неподозирани черти от характера ни. Така например дамите, които предпочитат дългата грива, са суетни, но и много чувствени.

Момичетата с къдрици пък са забавни, игриви и с богат вътрешен свят. Представителките на нежния пол, които предпочитат да са с къса коса, обикновено са силни личности, които обичат да постигат целите си и не се вълнуват от чуждото мнение.

Оказва се обаче, че формата на гривата разкрива ценни черти не само от женската природа, но и от тази на господата. Вижте в галерията горе какъв е характерът на мъжа според прическата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати