Какво имат в домовете си богатите хора?

Замъкът Хърст

Богатите, наистина богатите хора, определено не живеят като простосмъртните. Не само навиците и маниерите им се различават от тези на обикновения човек. Кръгът от хора, с които живеят и общуват, местата, където учат децата им, начинът, по който разпускат, и изобщо всичко в живота им е различно.

Домовете на богатите разполагат с неща, за които никога не сте и помисляли. Ето с какво трябва да обзаведете и вашето жилище, за да приличате поне малко на милионер.

Баскетболна площадка, билярдна зала и боулинг. Докато търсите най-близката баскетболна площадка, за да потренирате, то богатите я имат в дома си. Игрището позволява да вкараш няколко коша в собствения дом, когато си пожелаеш. Същото важи за собствения боулинг и билярд.

Домашна библиотека. Това определено е огромно богатство. Всеки от вас има мини библиотека в дома си. Тази в дома на богатия човек обаче съществено се различава от обичайната. В нея се намират скъпи и редки книги, а размерите ѝ често надминават и най-смелите ни очаквания. Въпреки че мнозина мислят, че богатите четат рядко, истината е, че когато човек сам е изкарал парите си, той цени всяко ново знание и често посяга за ново четиво.

Домашна Библиотека

Домашно кино. Стая, пригодена като кинозала в собствения дом, спестява разкарването до истинското кино. Тя обикновено е оборудвана с огромен екран, отлична аудиосистема и удобни кресла.

Въоръжена охрана. Състоятелните хора не могат да си позволят да ходят без охрана. С времето те спират да забелязват облечените в черно мъже, които ходят по петите им. Ние обаче ги виждаме.

Къща за гости. С това се гордее всеки уважаващ себе си богат човек. Така всеки приятел или роднина може да се радва както на комфорт, така и на лично уединение.

Прислуга. Въпреки че робството е отречено отдавна, в някои частни домове и до днес има прислуга. Единствено в Азия прислугата е част от бита и на семействата от средната класа.

Яхта

Яхта. Ако имате истинска яхта - не лодка, а яхта, то вие определено сте богати.

Вграден хладилник. Въпреки че днес това не е привилегия само на богатите, до съвсем скоро само в скъпите кухни нямаше как да видите хладилник, защото е вграден в стената.

Басейн

Басейн. Освен изграждането, басейнът гълта пари и за поддръжка. Именно заради това басейнът е сред привилегиите на богатите. А най-богатите имат както закрит, така и открит басейн със затоплена вода.

Коли със затопляща система. Затоплящата система се използва все по-често. Колите на богатите обаче до една я имат. И са нови. И са много.

Позлатена тоалетна чиния. Просто защото могат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати