Ако искате да ви харесват, никога не правете тези неща!

1 от 8 Снимки

1. Държите се грубо


Никой не желае да общува с кисели и злобни хора. Това доказва проучване в Китай от 2014-та. Учените снимат хора с неутрални изражения. На половината те поставят най-различни надписи, като красив, зъл, добър, лош. Останалите оставят без надпис. Участниците в проучването оценяват тези с отрицателни надписи като най-малко привлекателни.

Всеки, или поне болшинството от хората, иска да създаде добро впечатление на околните и да изглежда максимално привлекателно в очите на противоположния пол.

Стараем се да имаме добър външен вид, храним се със модерни и здравословни храни, обличаме се актуално. Опитваме се да говорим компетентно по различни теми.

Колкото и да сме сигурни, че сме секси обаче, има някои неща, които могат да сринат имиджа ни за секунди. Съществуват сигурни грешки, с които да намалим привлекателността си до минимум и от атрактивна личност да се превърнем в неприятен събеседник.

Вижте кои са те в галерията по-горе и се опитвайте да ги избягвате в ежедневието си, ако не искате да отблъснете околните.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати