ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Секссимволите, които загинаха на сцената

Секссимволите, които загинаха на сцената

1 от 5 Снимки

1. Брандън Лий


Брандън Лий, син на известния майстор по бойни изкуства Брус Лий, загина по време на снимките на филма Гарванът (1994). По време на сцена вместо с халосни патрони актьорът бе застрелян с бронебойни, сложени по погрешка в оръжието. Дълго време след като филмът излезе по кината, се говореше, че неговите автори са показали кадри от истинската смърт на актьора.

Всеки поне веднъж в живота си е мечтал поне за малко да е под светлината на прожекторите, да бъде звезда и всички да повтарят с възхита името му. Няма как и да бъде по друг начин, при условие че на пръв поглед ежедневието на звездите изглежда повече от страхотно – луксозни къщи и коли, бижута, скъпи дрехи, връзки и познанства, обожавани са от милиони.

Може би ще ви е трудно да повярвате тогава, но звездите (актьори, музиканти, спортисти и т.н.) живеят опасно и - в някои случаи - дори има смъртоносни опасности за живота им. За съжаление, много са хората, които са загинали по време на изпълнение през последните десетилетия, а сред тях са някои от секссимволите, които така и не успяха да разгърнат напълно потенциала си.

В следващата галерия ви представяме най-тъжните истории на мъже актьори, които трагично са починали по време на изпълнение директно на сцената, на която са показвали таланта си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати