ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Секссимволите, които загинаха на сцената

Секссимволите, които загинаха на сцената

4 от 5 Снимки

4. Гарет Джоунс


В Англия наричали 50-те години десетилетието на Джоунс. Той бил един от най-талантливите актьори. Носител на всички възможни награди на Острова и зад океана, той е един от първите носители на рицарско звание, произлязъл от артистичните среди. През 1958 година по време на постановка в Лондон той получава сърдечен удар и издъхва за минути пред погледа на многобройните си фенове.

Всеки поне веднъж в живота си е мечтал поне за малко да е под светлината на прожекторите, да бъде звезда и всички да повтарят с възхита името му. Няма как и да бъде по друг начин, при условие че на пръв поглед ежедневието на звездите изглежда повече от страхотно – луксозни къщи и коли, бижута, скъпи дрехи, връзки и познанства, обожавани са от милиони.

Може би ще ви е трудно да повярвате тогава, но звездите (актьори, музиканти, спортисти и т.н.) живеят опасно и - в някои случаи - дори има смъртоносни опасности за живота им. За съжаление, много са хората, които са загинали по време на изпълнение през последните десетилетия, а сред тях са някои от секссимволите, които така и не успяха да разгърнат напълно потенциала си.

В следващата галерия ви представяме най-тъжните истории на мъже актьори, които трагично са починали по време на изпълнение директно на сцената, на която са показвали таланта си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати