Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Секссимволите, които загинаха на сцената

Секссимволите, които загинаха на сцената

5 от 5 Снимки

5. Молиер


По-известен със сценичното си име Молиер, Жан Батист Поклен е френски драматург и актьор, който се смята за един от най-големите майстори на комедията в западната литература. Навярно не се вписва напълно в представата ви за секссимвол, но за времето си е бил такъв. Молиер страда от туберкулоза. Вече много болен, на 17 февруари 1673 г., при представяне на последната му комедия Мнимият болен, в която играе ролята на Арган, му прилошава, започва да кашля кръв и умира на сцената.

Всеки поне веднъж в живота си е мечтал поне за малко да е под светлината на прожекторите, да бъде звезда и всички да повтарят с възхита името му. Няма как и да бъде по друг начин, при условие че на пръв поглед ежедневието на звездите изглежда повече от страхотно – луксозни къщи и коли, бижута, скъпи дрехи, връзки и познанства, обожавани са от милиони.

Може би ще ви е трудно да повярвате тогава, но звездите (актьори, музиканти, спортисти и т.н.) живеят опасно и - в някои случаи - дори има смъртоносни опасности за живота им. За съжаление, много са хората, които са загинали по време на изпълнение през последните десетилетия, а сред тях са някои от секссимволите, които така и не успяха да разгърнат напълно потенциала си.

В следващата галерия ви представяме най-тъжните истории на мъже актьори, които трагично са починали по време на изпълнение директно на сцената, на която са показвали таланта си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати