Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

1 от 3 Снимки

Напишете чувствата си


Много хора имат проблеми в изразяването на чувствата си. При тази ситуация е много по-добре да ги напишете на хартия – в любовна поема или прост текст. За вдъхновение можете да се обърнете към една от най-романтичните цивилизации в историята – викингите.

Може би сме свикнали да мислим за жителите на Скандинавия като за всякакви други, но не и като романтични натури, но в действителност техните стихове и саги от миналото са препълнени с истории за истинската любов. Обичай при тях е било, когато някой има чувства, да ги изрази в поема и да ги поднесе като дар на човека на своите въжделения.

В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да намерим специалния човек. Работа, изключително много дразнители, дело на съвременното общество, а и социалните мрежи, като че ли напоследък по-скоро пречат, отколкото да помагат.

Покрай всичко това времето минава, а ние отново сме сами. Поглеждайки назад, покрай постоянното натякване на по-възрастните ни роднини, все си мислим, че не би трябвало да е толкова голяма философия да намерим партньор в живота. Особено когато слушаме за техния опит.

За щастие, историята може наистина да помогне. Не става въпрос за опита на баба ви в свалките, а за вечните трикове, останали от древността до днес. В галерията може да видите няколко ретро съвета, които могат да подобрят любовния ви живот.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати