Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

2 от 3 Снимки

Изтънчен флирт с ветрило


Ветрилата са познати на човечеството от хиляди години, но те се превръщат в горещ моден аксесоар през 18-ти век. Тогава европейките разбират, че уредът може да се използва не само за разхлаждане, но и за изтънчени флиртове с обожатели. Те дори разработват таен език с ветрила.

Може би ще сметнете, че тази комуникация е ограничена, но в действителност чрез нея можело да се предават над 30 съобщения. Така ако дамата прикривала очите си зад отворено ветрило, това означавало – искам те. Почукването по масата със затворено ветрило означавало, че някой наблюдава двойката. Ветрилото придава тайнственост и събужда желание от отсрещната страна да научи повече за вас.

В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да намерим специалния човек. Работа, изключително много дразнители, дело на съвременното общество, а и социалните мрежи, като че ли напоследък по-скоро пречат, отколкото да помагат.

Покрай всичко това времето минава, а ние отново сме сами. Поглеждайки назад, покрай постоянното натякване на по-възрастните ни роднини, все си мислим, че не би трябвало да е толкова голяма философия да намерим партньор в живота. Особено когато слушаме за техния опит.

За щастие, историята може наистина да помогне. Не става въпрос за опита на баба ви в свалките, а за вечните трикове, останали от древността до днес. В галерията може да видите няколко ретро съвета, които могат да подобрят любовния ви живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати