Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
12 от 12 Снимки

Риби


Страстни съпрузи, те са известни с това, че са най-емоционалният и интуитивен знак от зодиака. Отдадат ли се на някого, те се превръщат в безкраен извор на любов и отдаденост. Пишат поеми, рисуват картини - склонни са да заложат много повече на духовната връзка с партньора.

Няма спор – мечтата на всяка дама е да срещне мъжа, който ще е всичко за нея. Когато той е правилният, те създават здраво и щастливо семейство. По пътя обаче може да има много заблуди.

Следвайки мечтата си да откриете перфектния мъж, може да попаднете на големи препятствия. Встъпвайки в брак, избраникът ви може да се промени коренно, а дори да не настъпи в началото, след няколко години може да се запитате Аз изобщо познавам ли този човек?

Ако вече сте открили мъжа, за когото искате да се омъжите, дайте го по-спокойно. Свещеният съюз между мъж и жена не се прави по задължение и по презумпция - той трябва да е резултат от пълната симбиоза между двама души.

Затова вижте в нашата галерия какъв съпруг ще бъде той според зодиакалния си знак, което може да ви спести доста колебания и евентуални разочарования.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати