Денят ни на раждане определя какви сме в любовта

1 от 7 Снимки

1. Понеделник


Родените през първия ден от седмицата са много чувствени натури, които влизат в партньорство, само когато изпитват силно привличане към даден човек. За тях емоционалната връзка е много важна и когато усетят, че тя е непълноценна, са готови да приключат отношенията си с даден човек.

Денят, в който сме се родили, оказва огромно влияние върху нашия характер и това отдавна не е тайна за никого. Така например според астролозите, хората, които са родени в понеделник, са доста своенравни.

Родните във вторник пък са с много силен дух. Личностите, дошли на бял свят в сряда, са любопитни. Бебетата, проплакали за пръв път в четвъртък, са свободолюбиви.

Хората, родили се в петък, са доста артистични. Съботните бебета се отличават с мъдрост още в ранна възраст. За хората, родени в неделя пък, се смята, че имат голям късмет в живота.

Не можем да не споменем обаче, че денят ни на раждане предопределя и какви сме в любовта. Уверете се сами в това, като проверите кога е дошъл на бял свят любимият ви човек и вижте в галерията по-горе какво казват звездобройците за съответния ден.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати