Двойственият живот на големите звезди

1 от 4 Снимки
Двойственият живот на големите звезди
Снимка: Geek Crusade

1. Хоакин Финикс


Макар и популярен отдавна, голямата слава сполетя Хоакин Феникс през 2005 година, когато той изигра рок легендата Джони Кеш в лентата Да преминеш границата. Преди да стане актьор обаче, още като дете Финикс заедно с цялото си семейство членувал в противоречив религиозен култ, наречен Божиите синове и забранен в над 35 държави.

Заедно с религиозните фанатици той обикалял цяла Южна Америка. В крайна сметка се измъкнал като тийнейджър и оттогава се е отдал единствено на киното;

Каквото и впечатление да оставят, истината е, че знаменитостите много приличат на нас. Те имат своите тайни, понякога дори в миналото им се крият такива аспекти от живота им, че се налага да ги крият в продължение на години.

В Холивуд обаче няма вечни тайни, точно и поради тази причина рано или късно те излизат наяве. Има цяло съзвездие от известни хора, които в младите си години са водили живот, за който никой от армиите от фенове не може и да предполага.

От необичайните хобита на Вин Дизел, през тъмното минало на Хоакин Финикс, до свръхинтелигентността на Долф Лунгрен, ето и кои са големите звезди, имали двойнствен живот /виж галерията/.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати