Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Двойственият живот на големите звезди

Двойственият живот на големите звезди

2 от 4 Снимки
Двойственият живот на големите звезди
Снимка: The Times

2. Долф Лунгрен


Една от най-големите екшън звезди от 80-те години – шведският актьор Долф Лунгрен, започва кариерата си като фото модел. Това обаче далеч не е единствената му работа, с която той се занимава преди да поеме по пътя към Холивуд. Със своя черен колан по карате работил и като охрана в известен нощен клуб. Той служил и като събирач на дългове към собственика на същото заведение.

След като в средата на 90-те години кариерата на Лунгрен замира, животът му тръгва в съвсем друга посока. Шведът става инженер-химик. Въпреки мачо вида си на екрана истината е, че Лунгрен има най-високото ниво на интелект в Холивуд и резултатите му са близо до тези на гений. Днес, макар и след скорошното му завръщане в холивудската лента Необикновените, той е търсена академична звезда и преподавател в Масачузетския технологичен университет;

Каквото и впечатление да оставят, истината е, че знаменитостите много приличат на нас. Те имат своите тайни, понякога дори в миналото им се крият такива аспекти от живота им, че се налага да ги крият в продължение на години.

В Холивуд обаче няма вечни тайни, точно и поради тази причина рано или късно те излизат наяве. Има цяло съзвездие от известни хора, които в младите си години са водили живот, за който никой от армиите от фенове не може и да предполага.

От необичайните хобита на Вин Дизел, през тъмното минало на Хоакин Финикс, до свръхинтелигентността на Долф Лунгрен, ето и кои са големите звезди, имали двойнствен живот /виж галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати