Скелетите в гардероба на големи холивудски звезди

1 от 2 Снимки

1. Самюел Л. Джаксън


Когато Мартин Лутър Кинг умира, това се отразява много зле на младия Самюъл Л. Джаксън. Той е вдъхновен от думите на преподобния и искал да превърне мечтата на д-р Кинг за един по-добър свят в реалност. Той се опитва да направи това по най-необичайния начин – взел бащата на д-р Кинг професор Кинг-страши за заложник.

Ученият преподавал в училище Морхаус Колидж – колеж, в който учили основно чернокожи, но бил управляван от бели. Джаксън настоял да бъдат наети повече черни хора. Исканията му не били изпълнени, а бъдещият актьор бил изгонен. Той станал обект на интерес от страна на ФБР. Точно и поради тази причина майка му го изпратила при роднини в Лос Анджелис, където младежът станал актьор. Останалото е история.

Част от причината да сме толкова заинтересовани от живота и миналото на богатите и успешните е, че повечето хора искат да знаят как известните са стигнали до мястото, където са днес.

Търсим и следваме техните стъпки в опита си да стъпим на главозамайващия пиедестал, на който те са днес. Животът на звездите обаче невинаги е бил права пътека.

Понякога пътят им до успеха е бил малко луд и често те са правили последните неща, които можем да си представяме.

Вижте в следващата галерия скелетите в гардеробите на три големите холивудски звезди и как въпреки случките от миналото им те са станали това, което са днес.

3. Лиам Нийсън

Преди да стане актьор, Лиам Нийсън учел, за да стане учител. Той е прекарал две години в програма за обучение на учители, докато един от практическите му часове, където преподавал на истински ученици, не излязъл извън контрол.

Докато преподавал материала, няколко от младежите били много шумни и всячески пречели на останалите да слушат. Особено дразнещ бил 15-годишен ученик, който Нилсън описва като доста пораснал за възрастта си.

Когато бъдещият актьор отишъл да му направи забележка, младежът извадил нож и го нападнал. Нийсън го нокаутирал, но след това бил изхвърлен от обучителната програма. Така той станал актьор. Въпреки това и до днес той разказва, че актьорството е много по-лесно от преподаването на тийнейджъри.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати