Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Скелетите в гардероба на големи холивудски звезди

Скелетите в гардероба на големи холивудски звезди

2 от 2 Снимки

2. Дейвид Бауи


Първата поява по телевизията на Дейвид Бауи била през 1964 година. Тогава той бил на 17. Изявата му обаче не била свързана с музиката, а като говорител на общество, борещо се за правото на мъжете да носят дълги коси.

Той се появил на екрана, обграден от мъже с дълги коси, и казал: Тази вечер всички ние сме с дълга коса и не виждам никаква причина да сме гонени заради това и да сме дискриминирани. Още на другия ден Бауи е уволнен от работа и изключен от училище. Това обаче го тласнало към музиката и днес всички сме благодарни за това.

Част от причината да сме толкова заинтересовани от живота и миналото на богатите и успешните е, че повечето хора искат да знаят как известните са стигнали до мястото, където са днес.

Търсим и следваме техните стъпки в опита си да стъпим на главозамайващия пиедестал, на който те са днес. Животът на звездите обаче невинаги е бил права пътека.

Понякога пътят им до успеха е бил малко луд и често те са правили последните неща, които можем да си представяме.

Вижте в следващата галерия скелетите в гардеробите на три големите холивудски звезди и как въпреки случките от миналото им те са станали това, което са днес.

3. Лиам Нийсън

Преди да стане актьор, Лиам Нийсън учел, за да стане учител. Той е прекарал две години в програма за обучение на учители, докато един от практическите му часове, където преподавал на истински ученици, не излязъл извън контрол.

Докато преподавал материала, няколко от младежите били много шумни и всячески пречели на останалите да слушат. Особено дразнещ бил 15-годишен ученик, който Нилсън описва като доста пораснал за възрастта си.

Когато бъдещият актьор отишъл да му направи забележка, младежът извадил нож и го нападнал. Нийсън го нокаутирал, но след това бил изхвърлен от обучителната програма. Така той станал актьор. Въпреки това и до днес той разказва, че актьорството е много по-лесно от преподаването на тийнейджъри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати