ezine.bg»Статии»Любопитно»Мъжете вече не са романтици

Мъжете вече не са романтици

Мъжете вече не са романтици

Британски учени твърдят, че почти всички мъже на планетата са престанали да бъдат романтици. При жените обаче нещата си остават такива, каквито са били и през Средновековието – теса непоправими романтички.

Над 80 процента от жените по света очакват да получат поне една валентинка за 14 февруари, но признават, че години наред мечтата им не се сбъдва. Всички те признават, че биха се зарадвали на едно писъмце с любовни думи в деня на Влюбените.

Само 6 на сто от мъжете по света обаче са романтично настроени. Някои от тях се сещат да купят подарък за деня на Влюбените, други подаряват собственоръчно написани валентинки.

Всеки пети мъж на планетата смята, че писането на любовни пожелания, и то на хартия, е абсолютна отживелица. Някои от представителите на силния пол правят изключение, като пращат на любимите си писмо на електронната поща

Повечето обаче смятат, че празникът е измислен единствено и само, за да бъдат изнудвани да се обясняват в любов на половинките си и точно затова го игнорират всячески.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
НоМърсиАгейн
НоМърсиАгейн
23.10.2013 23:31
Да поясним за евентуалните остроумни забележки - не свързваме романтиката със секса само - имам предвид за лигавене може да се възприеме всеки мил жест към нежната половинка.....
0
0
НоМърси
НоМърси
23.10.2013 23:25
Булшит....Има и романтици - има и кучки обаче ,които се правят ,че се забавляват , а иначе си мислят "тоа ше ма лигави ли или ша ма е*е"...тва е ...те след такъв случай романтизма У мъжа рязко се занижава.....Демек, като не ти оценят романтиката подобаващо - следващия път - даже и да ти идва отвътре не я показваш ми направо се пробваш и ...или ръгаш ....или лъскаш...к'ото доде!
0
0
Анонимен
Анонимен
03.04.2013 22:48
Повечето мъже не са и никога не са били романтици, но през Средновековието те са учени да бъдат романтици, за да уважат дамата на сърцето си. Така е и сега- ако искат да зарадват жената до себе си е редно да стават романтици понякога или поне да правят понякога романтични жестове.
0
0