Какъв цвят да носим през различните дни, за да сме успешни и щастливи

1 от 7 Снимки
1. Понеделник
Търсете контакт с бяло или сребирсто. Набавете си тези багри, като се премените в съответния тоалет или си сложите аксесоари, които са бели или сребърни. Тези цветове ще ви дарят със спокойствие и позитивизъм. Ще ви помогнат да започнете седмицата си уверени;

Казват, че цветовете имат магически свойства и могат да ни излекуват или да ни вдъхнат сили. Жълтото стимулира мисловната дейност, дарява с щастие и лекува депресия. Зеленото успокоява, а синьото – освежава.

Виолетовото дарява с воля, надежда и вяра. Смята се, че помага при хора, които страдат от несподелена любов. За оранжевото казват, че възстановява чувства, защитава от болести и енергизира.

Червеното действа сгряващо, подмладяващо и разкрасяващо. Цветът е особено полезен при лица, които имат студени крайници и ниско кръвно налягане. Освен това пробужда ума.

Трябва да отбележим обаче, че за да имат по-силно въздействие тези цветове върху нас, трябва да имаме контакт с всеки един от тях през определен ден от седмицата. Вижте в галерията по-горе към какви цветове да фокусирате вниманието си от понеделник до неделя.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати