Вижте смайващата трансформация на клошар, превърнал се в мъж-мечта

Хосе в началото
Снимка: La Salvajeria
Трансформацията започва

55-годишен бездомен испанец се промени до неузнаваемост. Мъжът взе участие в интересен проект и благодарение на коафьори и стилисти само за броени часове претърпя удивителна метаморфоза.

Главният герой в тази главозамайваща история е Хосе Антонио, по-известен и като Хосете. До 2015 година той е неугледен скитник с побелели коса и брада. В продължение на 25 години испанецът обикаля улиците на Палма де Майорка, борейки се за оцеляването си.

Някога Хосе е бил електричар, но поради редица неприятни обстоятелства е загубил дори покрива над главата си. И точно когато мъжът мисли, че късметът завинаги го е напуснал, се случва чудо.

Служители на местен фризьорски салон решават да променят видя му напълно безплатно, знаейки, че това ще му помогне да си стъпи на краката. Те пускат камера и започват да го подстригват. След това го сресват и боядисват. Оформят брадата и веждите му, а после му дават стилни дрехи, обувки и очила.

Така само за един миг от неугледен бездомник Хосе се превръща в модерен хипстър, по който всяка жена би се загледала /вижте кадри от трансформацията му в галерията по-горе/.

И въпреки че е заснета преди 2 години, емоционалната промяна на испанеца се появи във виртуалното пространство едва тези дни. Видеоклипът се превърна в истинска сензация и за нула време събра над милион и половина преглеждания.

Към днешна дата Хосето е на 57 години и не изглежда като лъскавия красавец от клипа. Въпреки това той вече не е бездомник и припечелва скромно. Благодарен е за помощта, която е получил във фризьорския салон, и знае, че без нея никога нямаше да може да си стъпи на краката.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати