Недъгът на това бебе до превърна в модел! Вижте го

1 от 3 Снимки
Недъгът на това бебе до превърна в модел! Вижте го
Снимка: Mirror.co.uk

Лилол – така се казва малкото бебе, което се превърна модел въпреки недъга си.

Малкото момиченце се ражда като всяко друго дете. Няколко седмици след това обаче, по време на едно от рутинните кърмения, майка ѝ, Часити Харо, забелязва много тъмни белези от дясната страна на тялото ѝ.

След като разглежда телцето на бебето по-обстойно, Часити открива, че белезите са още на ръката и на гърдите ѝ. Те приличат на излято червено вино върху нея.

В началото Часити смята, че петната са напълно нормално нещо след раждане и ще избледнеят след време. За ужас на родителите обаче лекарите установяват, че Лилол има хемангиом.

Майката на момиченцето е изключително притеснена и се чуди как малкото ѝ детенце ще изживее живота си с тези белези. Часити се моли Лилол да има нормален живот.

След първоначалния шок Часити започва да води бебето на терапия с лазер за 10 минути, на всеки 2 месеца. В началото белезите се повлияват добре и започват да избледняват. Малко след това положението се усложнява – три седмици след началото на терапията белезите потъмняват дори още повече от в началото. Това обаче още повече амбицира родителите ѝ.

Часити създава специален Инстаграм профил и започва да снима Лилол, предрешена в най-различни облекла. Тя ежедневно купува нови дрешки за бебето си, а Лилол събира последователи още, докато е на четири месеца.

Днес мечтата на родителите на Лилол е да я видят на голяма сцена. Те смятат дъщеря си за най-красивата в света.

Не всички са родени с перфектна кожа. Хората с такива петна трябва да не се притесняват от вида си, а да се гордеят – не спира да повтаря Часити.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари