Сензация! Стари снимки на живата Барби показват вида ѝ преди операциите и фотошопа

1 от 6 Снимки
Валерия Лукянова сега
Снимка: huffingtonpost
Валерия Лукянова сега

31-годишната украинка Валерия Лукянова, прославила се като Барби, заради приликата си известната кукла, шокира света. Блондинката, която в последните години се прочу с атрактивната си визия, крие компрометиращи снимки от миналото си, които ще ви изумят.

Валерия, подвизаваща и с псевдонима Amatue, винаги е изглеждала нереално. На снимките, които споделя в социалните мрежи, тя притежава огромни сини очи, тънко носле, пищни гърди, изумително тънка талия, а също дълги и слаби крака. Въпреки изкуствената си красота Лукянова винаги е твърдяла, че е почти няма корекции по тялото си.

Снимки от нейните тийнейджърски години обаче доказват съвсем друго. На тях няма и следа от кукленския вид на украинката. На фотосите тя е със закръглено лице, по-голям нос и с по-пълни бедра и коремче. Освен това гръдната ѝ обиколка е далеч по-скромна.

Според запознати Човешката кукла Барби операциите не са единствената причина тя да изглежда толкова неземно красива на своите фотографии. Хора, които са виждали на живо Валерия, са категорични, че тя борави отлично с програми за обработка на изображения, което в комбинация с уменията ѝ за гримиране, изграждат една доста лъжовна представа за нея.

Дали това е така, няма как да знаем със сигурност. По снимките в галерията по-горе обаче можем все пак да заключим, че през последните десет години е настъпила огромна промяна в нейната визия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати