Това Аврил Лавин ли е! Фенове в шок от метаморфозата на певицата

1 от 6 Снимки
Аврил в зората на кариерата си

Аврил Рамона Лавин е популярна канадска изпълнителка, нашумяла през 2002 година. Още в ранните си тийнейджърски години тя грабва сърцата на почитателите на алтернативния рок и пънк с парчетата Complicated, Sk8er Boi и I'm with You, изстреляли я на върха в музикалните класации.

За нула време русокосата красавица се превръща в сензация не само в родната Канада и САЩ, но в цял свят. Тийнейджъри от всички кътчета на планетата боготворят светоолокото миньонче и му подражават във всяко едно отношение.

Славата на Аврил обаче отшумя значително в последните години, а множество интернет конспиратори дори изказаха почти фантастични предположения за нейното изчезване от сцената.

Според бразилски сайт, създаден от нейни почитатели, гласовитата красавица сама е сложила край на живота си, а нейна двойничка е заела мястото ѝ.

Това е причината Аврил да изглежда толкова различно напоследък. Този слух, разбира се, беше отречен от 32-годишната звезда, но фактът, че тя се е променила до неузнаваемост не подлежи на съмнение. Убедете се и вие и като разгледате нейни актуални снимки.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати