Дамите от тези 3 зодии са неустоими за мъжете

1 от 3 Снимки

Овен


Тази зодия се слави с изключително трудния си характер. Дамите, представителки на зодия Овен, са способни да побъркат всеки мъж – преносно и буквално. Сложната им личност обаче ги прави интересни. Постигат всичко, просто защото са убедени, че целият свят им е длъжен. Вниманието винаги трябва да е изцяло за тях и го получават, по един или друг начин. Освен всички друго, те имат и вродени секси маниери, които привличат противоположния пол.

Не на последно място, жените Овни са изключително интелигентни, което също е сред нещата, способни да възбудят един мъж. Тактиката им е проста – те пленяват с външния си вид, който е винаги безупречен. Флиртуват и омайват жертвата си, а след като я оплетат, се отдръпват рязко и стават студени като камък. Този подход обърква и привлича мъжете дори още повече.

Виждали сте ги - онези ослепителни и пленителни жени, от които никой мъж не може да откъсне поглед. Безспорно има дами, които са истински магнит за силния пол.

Те са способни да ги омаят с минимални усилия и да оставят белег в сърцата им завинаги. Тези повелителки на мъжките мечти задължително принадлежат към някоя от следните зодии.

А ако сте мъж, който ги иска за себе си, то ще ви е изключително трудно. Вижте в горната галерия кои са тези зодии.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати