Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Дамите от тези 3 зодии са неустоими за мъжете

Дамите от тези 3 зодии са неустоими за мъжете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

Дева


Невероятно изкусителни, съдбата им е подсигурила всички женствени характеристики. Кокетни и стилни, те обожават да са център на вниманието. Най-любимото им нещо е флиртът и не понасят някой да ги игнорира. Това може да ги подлуди, но за щастие не се случва често.

Дамите от зодия Дева винаги правят каквото решат. Винаги директни, те омайват мъжа с това, че му казват всичко в очите. Това е нетипично държание, което представителите на силния пол просто обожават. Девите имат силно изразен сексапил. Те винаги са в топ форма, а стилът им не позволява да отдръпнете погледа си от тях.

Виждали сте ги - онези ослепителни и пленителни жени, от които никой мъж не може да откъсне поглед. Безспорно има дами, които са истински магнит за силния пол.

Те са способни да ги омаят с минимални усилия и да оставят белег в сърцата им завинаги. Тези повелителки на мъжките мечти задължително принадлежат към някоя от следните зодии.

А ако сте мъж, който ги иска за себе си, то ще ви е изключително трудно. Вижте в горната галерия кои са тези зодии, неустоими за мъжете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати