Виж се! Характерът ти прозира в снимките в социалните мрежи

1 от 12 Снимки

1. Селфи


Изобилието от селфита - в огледалото, фитнеса и където ви падне, говори за нужда от одобрение. Човек с подобен афинитет е егоцентрик, суетен е и е склонен към нарцисизъм;

Ден без социалните мрежи вече може сериозно да повлияе на психиката ни. Снимките в мрежата говорят много за характера и образно - за биполярното разстройство, от което страдат повечето хора с профили в социалните мрежи.

Става въпрос за двата паралелни живота, които много хора водят - реалния и този в интернет, където всеки може да си позволи да е нещо повече, да е различен, да извае желания имидж само чрез няколко правилни и добре подбрани снимки.

Именно на това се базира успехът на новата виртуална комуникация - когато сме онлайн, можем да сме каквито си пожелаем - по-красиви и по-слаби чрез фотошоп и правилен ъгъл на фотоса например, по-щури и забавни заради добре подбрани парти снимки, по официални и т.н.

Затова, за да повдигнете завесата на характера на човека срещу вас, е нужно просто да разгледате снимките му. Различните видове /виж галерията/ говорят много са персоналните характеристики на всеки от нас, а също така може да разберете повече и за себе си според последното проучване.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати