Мъж или жена - познайте пола на този ексцентричен модел

Рейн Дав с мъжки и дамски аутфит
Снимка: boredpanda
Рейн Дав с мъжки и дамски аутфит

Рейн Дав е известен андрогин/човек, имащ признаците и на двата пола/, който представя дамски и мъжки колекции по модните подиуми. Тя е родена като жена, но има черти, които често карат околните да я бъркат с мъж. Именно в това се състои и нейната уникалност, превърнала я в звезда.

Преди да се прочуе в модните среди обаче, тя е имала доста объркан живот. Дълго време Рейн е гледала на себе си като на грозновата жена, принудена да се представя за мъж в една или друга ситуация. Така например ѝ се е случвало да играе ролята на момче само защото иска да се задържи на определена работа.

Днес животът на андрогенният модел е доста по-различен. Рейн вече спокойно може да бъде себе си и не е нужно да се класифицира като мъж или жена. Тя приема своята уникалност и се радва, че другите най-после са се научили да гледат на нея с разбиране.

За да докаже колко лъжовни могат да са стереотипите за двата пола, Рейн често участва във фотосесии, обличайки и мъжки, и женски дрехи. Можете да разгледате галерията по-горе, за да станете част от превъплъщенията на ексцентричния модел и да се уверите колко илюзорно е всичко около нас.

Всеки от нас иска да е различен и уникален. Всъщност това е много лесно за постигане – за целта трябва просто да се доверим на себеусещането си, без значение дали то съвпада с разбиранията на обществото, казва Рейн.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати