Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира
Снимка: Bored Panda

Предложението за брак е един от най-незабравимите моменти в живота на всяка семейна двойка. Ето защо мъжете често се подготвят за него много внимателно, стараейки се да направят мига възможно най-романтичен и паметен за своята половинка. Такъв е случаят с влюбен мъж, който се сгоди за своята партньорка, изваждайки пръстен от най-невероятното за нея място.

Да, определено едно от най-креативните предложения за брак тази година е това на австралиеца Тери, чието въображение надмина и най-смелите мечти на половинката му.

След първата годишнина от връзката си с Анна Тери подарява автентичен медальон на своята любима, в който скрива годежен пръстен.

Той обаче не разкрива какво съкровище е поставил в него и така близо година и половина Анна носи почти всеки ден украшението на врата си, без да предполага за пъкления план на своя любим.

В крайна сметка след повече от две години в компанията на любимата жена Тери решава, че е дошъл моментът да предложи брак на Анна.

Тогава той я води на романтично място и я моли да свали медальона. След което пада на колене и го разтваря, за да покаже пръстена в него /виж галерията/.

В този момент Анна е изумена не само от това, че чува така желаното предложение за брак, но и от факта, че над година се е разхождала със собствения си годежен пръстен, без дори да подозира.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати