Вече е възможно да си татуираш гласа на любимия човек

татуировка

Благодарение на новите технологии може да забравите за стандартните татуировки на името или лика на вашия любим. Вече може да си татуирате гласа му и да го чуете веднага щом пожелаете.

Изобретението е дело на татуиста Нейт Сигард, който е създал приложение, които пресъздава нарисуваната от него звукова вълна. След това, само доближавайки телефона си до татуировката, ще може да чуете гласа на любимия си как ви казва Обичам те, например.

Освен това може да си татуиратe част от текста ма любимата си песен, звуците, които издава вашето бебе или домашен любимец, както и първите думички на вашето дете, за да ги чувате всеки път, когато доближите телефона си.

Приложението се казва Skin Motion и ще е на пазара от месец юни. Първите, които се възползвали от иновативните татуировки, били съпругата и дъщерята на техния изобретател.

татуиране

Сигард казва, че идеята му хрумнала, след като много хора му споделили, че биха искали татуировка на глас, за да си припомнят за скъп човек, който се е споминал.

При временните татуировки също има нов хит – ароматните татуировки. Към оцветителите може да добавят любимите ви аромати, които кожата ви ще излъчва, докато татусът се изтрие.

Новият продукт е създаден от френски татуист, които добавил различни флорални аромати към боите за татуировки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати