Преди и след: Невероятната трансформация на хора, носили брекети

Преди и след: Невероятната трансформация на хора, носили брекети
Снимка: morgaaannn

Докато някои хора имат невероятния късмет да се родят с идеално прави и красиви зъби, при други това не е така. За щастие денталната медицина в днешно време е толкова напреднала, че може да предложи различни средства за коригиране на този проблем. Сред тях са и денталните брекети.

Решението да се поставят тези пластинки обаче не е лесно. Самата процедура не е никак евтина, а носенето на брекетите може да отнеме между дванадесет и тридесет месеца.

През това време се налага да се поддържа перфектна устна хигиена и да се избягват храни като цели ядки, чипс, пунканки, сухари, бисквити, дъвки, дъвчащи бонбони, тъй като те могат да причинят разлепване на някоя от пластинките. Освен това в някои отделните моменти при разместването на зъбите може да се наблюдава сериозен дискомфорт и болка.

Всички тези мъчения обаче си заслужават, защото крайният ефект е невероятен. Живото доказателство за това са хората, чиито снимки ще видите в галерията по-горе.

Някои от тях са имали сериозни проблеми със зъбите си, но след поставяне на брекети усмивката им е повече от ослепителна. Вижте сами за каква невероятна трансформация става въпрос!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати