Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ето това са порасналите и остарели актьори от Малкълм

Ето това са порасналите и остарели актьори от Малкълм

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
2 от 8 Снимки
Ето това са порасналите и остарели актьори от Малкълм
Снимка: moviepilot

2. Брайън Кранстън


Продължава да играе в киното и участва в редица популярни продукции като Мадагаскар 3 и Обувките на Сатаната;

Малкълм е американска комедия, излъчвана за пръв път по Fox между 2000 и 2006 година. Ситкомът се състои от седем сезона, като главна роля в него вземат актьорите Джейн Кашмарек (Луис), Брайън Кранстън (Хел), Кристофър Кенеди Мастерсън (Френсис), Франки Мюниц (Малкълм), Ерик Пер Съливан (Дюи), Джъстин Бърдфийлд (Рийс), Крейг Ламар Тейлър (Стиви). През последните три сезона в сериала се проявяват Джеймс и Лукас Родригес, които изиграват най-малкото братче Джейми.

Сюжетът за забавния сериал се върти около гениалния Малкълм и неговото голямо семейство, в което всеки си има своите странности. Един от любимите персонажи на зрителите е този на майката Луис. Тя е строга и избухлива жена, която често изпада в кризи, когато някое от децата ѝ направи беля.

Любопитен е образът на съпруга ѝ Хел, който в кризисни ситуации започва да се държи повече от налудничаво. Синовете им Френсис, Рийс, Малкълм и Дюи също са много интересни като персонажи. Те често правят щуротии и се забъркват във всевъзможни приключения, които разсмиват до сълзи аудиторията.

Сериалът Малкъм заема важно място в сърцата на зрителите, но и на актьорите, които участват в него. След края му някои от тях получават и нови добри роли в киното, а други се отдават и на различни занимания.

Вижте в галерията по-горе в каква посока е поел животът им след Малкълм, както и колко много са се променили 17 години след първото излъчване на сериала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати