Това момиче обиколи света, практикувайки най-древната професия

Хайди Пандора
Снимка: fb
Хайди Пандора

Хайди Пандора е само на 24 години, но вече е посетила 20 различни държави, сред които тузарските Дубай, Хавана, Аруба и Тайланд, за което много хора ще ѝ завидят. За да си позволява тези пътешествия обаче, Хайди практикува доста любопитна професия.

Хайди спи с женени мъже, които среща чрез сайтовете за запознава, признава самата пред The Sun. Много от господата я търсят, защото отдавна са приключили сексуалните отношения с половинките си.

Преди да се спре на най-древната професия, ежедневието на американката било доста сиво. Работела като масажистка в Орландо, Флорида и никак не се забавлявала.

Дори твърди, че години наред е страдала от тежка депресия, но когато станала момиче на повикване, животът ѝ се преобърнал на 360 градуса в хубавия смисъл.

Освен на повече секс Хайди се радва и на повече пътувания, като само за 3 години е посетила 20 държави. Първата ѝ командировка е била до Мексико, а когато заминала, все още има някакви задръжки.

Когато видях синята вода, разбрах че точно това искам да правя. Пристрастих се към сайтовете за запознава и въпреки че все още страдам от депресия, формата ѝ не е толкова тежка.

Последното ѝ пътуване било до Дъблин и се надява в най-скоро време да посети и Непал. Разходите ѝ се поемат от мъжете, които я поканят, като засега е решила да се ограничи само с женени господа.

Американката не отрича, че като всяка друга жена някой ден иска да срещне Единствения, да се омъжи и да има деца, но сега иска да живее на пълни обороти.

Тя се описва като пътник на пълен работен ден и твърди, че семейството ѝ знае какво работи, а майка ѝ дори се радва за нея.

Хайди Пандора /виж галерията/ има стотици хиляди последователи във Фейсбук, но не всички коментари за избора ѝ са положителни. Тя казва, че няма проблем с осъдителните критики на околните, тъй като според нея те го правят от завист.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати