Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте двойничките на Ким Кардашиян и Кейли Дженър, които също са сестри

Вижте двойничките на Ким Кардашиян и Кейли Дженър, които също са сестри

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Кейли и Ким
Снимка: instagram
Кейли и Ким/Физа и Соня

Ким Кардашиян и сестра ѝ Кейли Дженър са сред любимите звезди на милиони момичета и дами по цял свят. В социалните мрежи двете общо имат над сто милиона последователи, които следят живота им с най-голям интерес и се опитват да ги копират изцяло.

И докато някои жени така и не успяват дори да се доближат до визията им, в Дубай има две красавици, които също са сестри и са почти като двойнички на Ким и Кейли. Те се казват Соня и Физа Али се изявяват активно като гримьори и бюти блогъри.

Сестрите Али признават, че самите те не откриват голяма прилика с Ким и Кейли. Същото е мнението на приятелите и роднините им. Не така обаче стоят нещата с непознатите, които редовно ги спират по улиците.

Когато се разхождаме навън, постоянно ни гледат с огромно любопитство и дори ни сочат. Особено в САЩ интересът на хората към нас е много голям, споделят двете дами от Дубай.

За да се уверите и вие в поразяващата прилика между двете двойки сестри, вижте техни снимки в галерията по-горе. Със сигурност ще ви е трудно да откриете разликите помежду им!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати