ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Запознайте се с Луис - мъжът елф

Запознайте се с Луис - мъжът елф

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190337
Луис Пардън
Снимка: cna
Луис Пардън

В днешно време все повече хора прибягват до услугите на пластичните хирурзи, за да се сдобият с мечтаното лице или тяло. И докато някои се стремят към визия на известни актьори, други искат да се превърнат в копие на приказни герои. Сред тях е и аржентинецът Луис Падрън, известен като Мъжът елф.

25-годишният мъж от Буенос Айрес изглежда като митично създание, а за да се сдобие с тази външност, е преминал над тридесет операции, заплащайки към 30 000 долара. Той обаче не се тревожи нито за интервенциите, нито от похарчените пари и възнамерява и в бъдеще да продължи с тях, за да се впише в своя собствен идеал за красота.

Луис, който в момента живее в Лос Анджелис, от малък се вълнува от историите за елфи, ангели и други създания със свръхчовешки умения. Той е впечатлен не само от техните способности, но и от начина, по който изглеждат. Затова при първа възможност започнал да се подлага на различни процедури, опитвайки се да се доближи максимално до екзотичния им образ.

Досега Луис се е подлагал на ринопластика, липосукция, отстраняване на бръчките и луничките. Освен това той е избелил и цвета на кожата си и е изрусил косата си. За да допълни визията на елф, той носи червени или черни лещи. Облича се и с косплей костюми.

Аржентинецът смята да се подложи на още около десет манипулации, за да стане живо копие на любимите си фентъзи герой. Той не съжалява за решението си така да промени тялото си и е категоричен, че след като е направил, социалните му взаимоотношения са се подобрили, както и предложенията му за работа.

Хората по улиците често се взират в мен, но това не ми пречи. Всъщност ми харесва. Харесва ми и начина, по който изглеждам сега. Не ме интересува какво мислят останалите за мен, заявява Луис.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати