ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които никога не изневеряват

Зодиите, които никога не изневеряват

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
1 от 4 Снимки

1. Козирог


Здраво стъпили на земята, те са абсолютни реалисти и перфекционисти. Винаги мислят практично, което не им позволява да рискуват сериозните си отношения с някоя забежка – никога. Най-малко разведени има именно сред представителите на тази зодия. Изберат ли си половинка, тя остава до живот.
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Изневярата има много лица. Някои я описват като нещо прекрасно, което те кара да се разтапяш от удоволствие. Дали си предразположен към подобни деяния обаче, зависи изцяло от зодията.

Истинското лице на изневярата е наистина ужасяващо. Самият акт на предателство е повече от двуличен. Човек осъзнава пълнотата му само когато стане жертва на изневяра. За щастие има хора, които просто не са предразположени да ви причинят подобно нещо.

Човек се ражда, за да получава и дарява любов. Изневярата е сред нещата, които могат да разрушат подобни отношения. Всеки сам избира какво да върши и някои, дори да са открили половинката си, не спират да гледат встрани.

Те изневеряват често, като обикновено причината е, че се опитват да се уверят, че изборът им е правилен. На други пък просто им е вродено да търсят допълнителни интимности.

За щастие има и хора, които са безкрайно верни в отношенията си. В ума им дори не може да мине идеята за изневяра. Погледнато през призмата на астрологията, вижте в галерията горе кои са представителите на зодиите, които не изневеряват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати