Има само 3 причини, заради които се сблъсквате с един и същ проблем

1 от 3 Снимки

1. Непрекъснато се оплаквате


Вярвате или не, ако непрекъснато реагирате отрицателно по дадена тема, много е вероятно да имате проблем от същия характер. Няма да стигнете доникъде, говорейки само как шефът ви подценява, как парите не ви стигат или как отново не сте отслабнали за лятото. Вместо това определете проблема, който предизвиква порой от негативни емоции, и помислете върху варианти за решението му.

Сблъсквате ли се с един и същ проблем непрекъснато? Дори обстоятелствата да са били различни, има само 3 причини, за да се случва това. Духовните учения ги обясняват със Закона на привличането, а за психологията те са подсъзнателни убеждения.

Проблемите ни винаги започват от наши страхове, изградени още в детството. Може до края на живота си да бягаме от този страх заради срам, но едва когато го признаем, ще може да преодолеем затрудненията.

В съзнанието ни има изградени десетки съпротиви, заради които сами си пречим на щастието. Изваждането на тези неприятни истини често е болезнено, но именно това е пътят към спокойствието и удовлетворението.

Разгледайте в галерията ни кои са най-честите причини, заради които непрекъснато имате един и същ проблем.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати