Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Има само 3 причини, заради които се сблъсквате с един и същ проблем

Има само 3 причини, заради които се сблъсквате с един и същ проблем

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
3 от 3 Снимки

3. Действате от страх


Действия, провокирани от усещането – само и само най-страшното нещо, което си представям, да не се случи, са погрешни. Използвайки страха си като мотиватор е вероятно да реагирате по един и същи начин и съответно – непрекъснато да срещате едни и същи затруднения. Затова се изправете срещу страха, позволете на това, което ви плаши най-много, да се случи или поне си го представете. А след като вече се е случило и няма от какво да се боите, помислете какво трябва да направите – именно това е решението на проблема ви.

Сблъсквате ли се с един и същ проблем непрекъснато? Дори обстоятелствата да са били различни, има само 3 причини, за да се случва това. Духовните учения ги обясняват със Закона на привличането, а за психологията те са подсъзнателни убеждения.

Проблемите ни винаги започват от наши страхове, изградени още в детството. Може до края на живота си да бягаме от този страх заради срам, но едва когато го признаем, ще може да преодолеем затрудненията.

В съзнанието ни има изградени десетки съпротиви, заради които сами си пречим на щастието. Изваждането на тези неприятни истини често е болезнено, но именно това е пътят към спокойствието и удовлетворението.

Разгледайте в галерията ни кои са най-честите причини, заради които непрекъснато имате един и същ проблем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати