Семейство слънцеяди се храни само 3 пъти седмично

1 от 4 Снимки
Акахи и Камила
Снимка: intoday
Акахи и Камила

Младо семейство шокира света с твърдението си, че се храни основно със светлина, въздух и енергия от Вселената. Запознайте се с историята на 36-годишния Акахи Рикардо и 34-годишната Камила Кастейо, които ядат нормална храна едва три пъти седмично и това им е напълно достатъчно, за да живеят нормално.

Камила и Акахи намалили значително приема си на традиционни хранителни продукти преди около девет години, тъй като споделят философията, че те не са нужни на човек, за да продължи да живее. Младата двойка твърди, че оттогава се захранва с енергия от Вселената и това променило живота ѝ към по-добро.

Двамата продължават да следват упорито този начин на живот и признават, че хапват по малко любими плодове три пъти в седмицата, и то основно, когато се събират с приятели. През останалото време Акахи и Камила си набавят сила единствено от Вселената.

И въпреки че повечето хора не вярват на двамата слънцеяди и намират твърденията им за абсурдни, те са категорични, че спирането на храната е преобразило към по-добро ежедневието им, накарало ги е да се чувстват по-жизнени и е подсилило имунната им система.

Днес Акахи и Камила изглеждат здрави, красиви и във форма. Заради минималните разходи за храна пък те успяват да спестят много пари, с които често пътуват и се радват на интересни моменти.

Въпреки това те не смятат да налагат крайните си убеждения на своите малки деца. Ексцентричните родители искат малчуганите им да опитат вкуса на плодовете, зеленчуците, сладоледа, пицата, както и на всички интересни храни, и когато станат достатъчно големи, сами да изберат пътя си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати