Зодиите, на които никога не им се получават връзките

1 от 3 Снимки

1. Стрелец


Страхът от обвързване е вроден на Стрелците. Когато имат партньор, комуникацията с него куца. В по-голямата част от живота си те бягат панически от любовта и всячески я саботират. За щастие в един момент се уморяват и ѝ се отдават. Приключенци по природа, те винаги търсят тръпката и новото и са готови на всичко, за да ги открият. Това понякога се явява като недостатък, защото говорят едно, а вършат друго. На моменти пък се проявяват като крайно нерешителни. А вероятността да останат влюбени в един единствен човек за дълго, е твърде малка.

Сериозните връзки не са за всекиго. Навярно познавате поне един човек, на когото като че ли не му е писано да се обвърже с някого за повече от една нощ и като че ли това изобщо не му пречи. Това важи с пълна сила за трите зодии, които ще ви представим. На тях просто не им е писано да създадат сериозни отношения.

Човекът е сложно същество, което понякога не знае какво иска. За да се изясни сам за себе си, той се нуждае от време и самота. А това определено не се харесва на потенциалните им партньори.

Когато търсите сериозна връзка, е задължително да се консултирате с астрологията. Не всички хора се намират в етап от живота си, в който са готови да се отдадат на друг човек. Причина за това може да е продължителна връзка, травмираща раздяла или не дотам развито чувство за привързаност.

Ето кои са зодиите /виж галерията/, които винаги ще намерят брилянтна причина да развалят перспективата за сериозна връзка.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати