Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, на които никога не им се получават връзките

Зодиите, на които никога не им се получават връзките

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 3 Снимки

2. Дева


Те са дарени с крехка душевност, която всеки лесно може да рани. Веднъж разбият ли сърцето им, Девите трудно допускат хора до себе си. Понякога не намират сили да повярват отново в любовта. А ако го направят, специфичният им характер може да обърка всеки. Ако все пак решите да започнете връзка с Дева, знайте, че те са изключително взискателни при избора си на партньор. Успеете ли да спечелите доверието им обаче, е напълно възможно да ви оставят в живота си завинаги.

Сериозните връзки не са за всекиго. Навярно познавате поне един човек, на когото като че ли не му е писано да се обвърже с някого за повече от една нощ и като че ли това изобщо не му пречи. Това важи с пълна сила за трите зодии, които ще ви представим. На тях просто не им е писано да създадат сериозни отношения. Това са зодии с неуспешни връзки.

Човекът е сложно същество, което понякога не знае какво иска. За да се изясни сам за себе си, той се нуждае от време и самота. А това определено не се харесва на потенциалните им партньори.

Когато търсите сериозна връзка, е задължително да се консултирате с астрологията. Не всички хора се намират в етап от живота си, в който са готови да се отдадат на друг човек. Причина за това може да е продължителна връзка, травмираща раздяла или не дотам развито чувство за привързаност.

Ето кои са зодиите /виж галерията/, които винаги ще намерят брилянтна причина да развалят перспективата за сериозна връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати