ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кога ще имате бебе - проверете зодията си

Кога ще имате бебе - проверете зодията си

1 от 12 Снимки

Овен


Първото нещо, което трябва да направите, е да изгладите взаимоотношенията с партньора си. Колкото и голяма да е страстта между вас, когато хармонията и разбирателството липсват, нищо не се получава. Само така ще може да изградите така бленуваното семейство. Всичко това ще ви отдалечи от идеята за бебе, поне за момента. Може да го очаквате най-рано след две години.

Добрите новини са тук. Няколко зодии ще разберат щастливата новина, че ще стават родители до края на годината. За други радостното събитие се отлага занапред във времето.

Човек никога не е напълно готов за дете. Този момент обаче рано или късно настъпва в живота на всеки - понякога независимо от желанията ни. Тогава осъзнаваме, че това е мисията на живота ни, за която си струва да живеем.

Очакването на дете е най-щастливото и радостно събитие, което може да сполети една влюбена двойка. Понякога то е планирано, а друг път идва неочаквано. Независимо от момента, новината винаги е вълнуваща.

Една част от зодиака скоро ще може да се похвали с очакването на ново попълнение в семейството. Кога това ще сполети и вас според зодиакалния знак, под който сте родени, разберете от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати