Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как плажуват различните зодии

Как плажуват различните зодии

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
12 от 12 Снимки

Риби


Едва ли ще е изненада за някого, че Рибите трудно могат да бъдат видени на сушата. Тях просто морето ги влече неудържимо, затова и почивката им минава във водата. Лошото за Рибите е тяхното пълно безгрижие и нежеланието им да се предпазват от слънчевите лъчи. Затова до края на морския си отпуск са изгорели няколко пъти и дори са се обелили.

Лятото тече с пълна сила и всеки навярно вече обмисля как да прекара най-горещите дни от годината. Едни си мечтаят за ваканция в планината сред прохладата на дърветата, красивите природни гледки и свежия въздух.

Други пък планират отпуска на морето с много купони, студена бира и ароматни морски деликатеси.

И докато повечето от нас все още само бленуват за отпуска, по-съобразителните вече се намират на плажа и се радват на тазгодишното си морско приключение под сянката на чадър и с коктейл в ръка.

Не можем обаче да не отбележим, че не всеки се радва на едни и същи забавления на плажа. На някои им харесва да са непрекъснато във водата, а други предпочитат да събират тен на брега, докато четат някоя интересна книга.

Но за това вина имат отново зодиакалните знаци, които определят и нашите характер и поведение на плажа. Вижте в галерията по-горе как се държат зодиите на плажа!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати