Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Американка роди бебе с рекордно тегло

Американка роди бебе с рекордно тегло

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199

Дама от Южна Каролина изненада семейството си и самата себе си, като даде живот на бебче, тежащо близо 7 килограма. Като се има предвид, че нормалното тегло на новородено е около 3.5 кг, можете да си представите изумлението и на лекарския екип, участвал в израждането на гигантското бебе.

Бебето с рекордни размери е от мъжки пол и се казва Колин Остин Кайсър. То е дошло на бял свят със секцио, а когато по-късно е било претеглено, станало ясно, че тежи 6.5 килограма.

Това впечатлило доста всички, но и създало някои неудобства на родителите му, които не разполагали с дрехи за такъв гигант и трябвало незабавно да си набавят нови. Така се наложило майката на необикновеното новородено /вижте снимката му в галерията по-горе/ веднага да прати някого на пазар.

Въпреки първоначалното неудобство обаче родителите на мъника са много горди със своя син и дори вече планират какъв да стане той, когато порасне. Според тях момченцето ще има всички данни да стане играч на американски футбол и вече му предричат бляскава кариера в този спорт.

И въпреки че Колин Остин Кайсър е с наистина рекордно тегло, съвсем не е най-тежкото бебе, раждано някога. През 1963 година в Австралия се появява бебето Стивън, което шокира лекарите със своите 7.399 кг. През 2005 година пък Бразилия се сдобива с бебе, тежащо цели 8 кг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати