Момичето, което всички наричаха чудовище, може да е новата Мис Вселена

Евита Делмундо
Снимка: instagram.com
Евита Делмундо

Малайзийката Евита Делмундо от малка е слушала какви ли не обиди за външния си вид. Наричали са я чудовище и грозна много повече, отколкото някой може да понесе, но тя не е загубила сила на духа и днес е една от кандидатките за титлата Мис Вселена.

Тялото и лицето на 20-годишната Евита са обсипани от огромни бенки и петна, по-голямата част от които са се появили още при раждането ѝ. Заради тях момичето има доста самотно детство и тинейджърски години.

Никой не искаше да ми бъде приятел. Всички страняха от мен, а тези, които ми обръщаха внимание, го правеха само, за да ме обиждат. Бях наистина самотно дете, споделя Евита.

На 16-годишна възраст тя решава, че не може повече да понася острото отношение на съучениците си и се премества в църковен лагер, където довършва образованието си.

Дали заради религията или заради състраданието, което среща там, увереността на Евита започва да расте, а раните от училищния тормоз започват да избледняват.

Научих се, че не е нужно да съм харесвана от всички. Започнах да общувам само с хора, които ме приемат такава, каквато съм. Това напълно преобърна начина, по който гледам на света, казва тя пред списание Elle.

След като самочувствието ѝ вече е на ново ниво, Евита решава категорично да покаже на целия свят, че вече не се срамува от начина, по който изглежда. Тя се е записала за конкурса по красота Мис Вселена.

Споделя, че дори и да не се класира за същинската част от състезанието, самият факт, че се решава на подобна крачка ще я зареди с повече смелост и увереност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти