Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Този мъж сбъдна мечтата си да стане модел на 60 години

Този мъж сбъдна мечтата си да стане модел на 60 години

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Филип Дюма
Снимка: facebook
Филип Дюма

Никога не е късно да сбъднем големите си мечти и ако не вярвате това, прочетете историята на 60-годишният Филип Дюма, който винаги е мечтаел да бъде модел, но едва наскоро го е осъществил.

Филип живее в Париж и подтикван от родителите си записва право. След завършването обаче така и не практикува професията си, а се насочва към филмовата индустрия.

Най-много от всичко обаче парижанинът искал да бъде част от света на модата и да представя дрехите на световноизвестни марки, но така и не му се отдава шанс до 60-годишния му юбилей.

Той никога не се отказал от мечтата си и независимо че годините напредвали, продължавал да си прави професионални снимки и да се явява на кастинги.

С появата и популярността, която осигуряват социалните мрежи, Филип решава да си направи профил, където да публикува своите фотографии. И отговорът на публиката не закъснява – само за дни публикациите му получават хиляди лайкове и споделяния.

Така Филип си осигурява договори с няколко агенции, а вече участва и в няколко професионални фотосесии и рекламни кампании.

Французинът шеговито коментира, че остаряването не е никак лошо и дори може да ти донесе световна слава, ако си бил достатъчно упорит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати